• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії закрилися у вівторок зниженням
    Опубликовано: 2023-09-11 16:42:44

    Ф’ючерси на пальмову олію Малайзії закрилися у вівторок зниженням другу сесію поспіль, оскільки слабкість конкуруючих олій Даляньської товарної біржі та торгової палати Чикаго (CBOT) чинила тиск на ринок.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у листопаді на Малайзійській біржі деривативів Бурса впав на 85 ринггітів, або 2,13%, до 3901 ринггіту (837,12 долара США) за метричну тонну на момент закриття угоди.

    «Ціни на ф’ючерси на пальмову олію на біржі Малайзії відкрилися зниженням, слідуючи за слабкістю конкуруючих рослинних олій», – сказав трейдер з Куала-Лумпура, повідомляє Рейтер.

    Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні знизився на 0,85%, а контракт на пальмову олію впав на 1,41%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго знизилися на 1,22%.

    На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці серпня, ймовірно, підскочили до шестимісячного максимуму 1,89 мільйона метричних тонн, оскільки виробництво зросло, а експорт сповільнився, як показало опитування Reuters у вівторок.

    Імпорт харчової олії до Індії в серпні зріс на 5 % до рекордних 1,85 мільйона тонн, оскільки ОЕЗи закупили понад 1 мільйон тонн пальмової олії другий місяць поспіль для створення запасів для майбутніх фестивалів.

    На думку аналітика Reuters Ван Тао, пальмова олія виглядає нейтрально в діапазоні від 3944 до 3984 ринггітів за метричну тонну, і її зниження може вказати напрямок.

    (1 долар = 4,6600 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.