• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Врожай сої в Аргентині зросте на 130% у 2023/24 МР, – прогноз
    Опубликовано: 2023-09-05 15:42:07

    Аргентинські сільгоспвиробники можуть засіяти соєю близько 16,8 млн га в сезоні-2023/24 – це на 3% вище за рівень 2022/23 МР. Такий прогноз оприлюднили спеціалісти Safras&Mercado. Вони також очікують нарощування обсягів виробництва олійної культури в країні в новому сільгоспу відразу на 130%, до 48,5 млн тонн.

    Найбільше бобів, за оцінками експертів, буде зібрано в Буенос-Айресі, Кордові, Санта-Фе, Сантьяго-дель-Естеро та Ентре-Ріосі.

    «Після однієї з найгірших кампаній для аргентинських олійних культур очікується значне відновлення врожайності та виробництва», – пояснили у Safras&Mercado.

    Регіони, які найбільше постраждали від посухи у 2022/23 МР, зможуть повернутися до колишніх показників уже найближчими місяцями, впевнені аналітики. Зокрема, йдеться про Буенос-Айрес, Кордову, Санта-Фе, Ентре-Ріос і Ла-Пампу.

    «З іншого боку, у північних областях країни можливе зменшення посівних площ, що призведе до зниження продуктивності виробництва», – резюмували фахівці.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.