• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії в п’ятницю показали друге тижневе зростання поспіль
    Опубликовано: 2023-08-29 12:45:08

    Ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії в п’ятницю показали друге тижневе зростання поспіль, чому сприяли сильніші конкуруючі рослинні олії, незважаючи на слабкі дані щодо експорту.

    На момент закриття ринку в п’ятницю еталонний контракт на пальмову олію з постачанням у листопаді на Малайзійській біржі деривативів Бурса зріс на 8,2 ринггіти, або 2,11%, до 3963 ринггітів ($854,46) за метричну тонну.

    За тиждень контракт зріс на 2,38%, збільшившись на 4,1% порівняно з минулим тижнем.

    За словами трейдера з Куала-Лумпура, спекотна та суха погода в США, яка, ймовірно, призведе до скорочення виробництва сої, а також можливий попит з боку Китаю наступного тижня підтримують ціну.

    Найактивніший контракт на соєву олію в Даляні зріс на 2,51%, а контракт на пальмову олію зріс на 1,2%. Ціни на соєву олію на торговій біржі Чикаго (CBOT) зросли на 1,38%.

    На пальмову олію впливають зміни цін на родинні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    Експорт малайзійських продуктів з пальмової олії за період з 1 по 25 серпня знизиться на 4,3% -7,8% порівняно з періодом з 1 по 25 липня, повідомили у п’ятницю незалежна інспекційна компанія AmSpec Agri Malaysia та сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services.

    Експорт пальмової олії Індонезії, включаючи продукти переробки, у червні становив 3,45 млн тонн, тоді як запаси до кінця червня становили 3,69 млн тонн, свідчать дані Індонезійської асоціації пальмової олії.

    (1 долар = 4,6380 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.