• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рекордний врожай: Херсонщина продовжує вирощувати смачні кавуни навіть у важкий час
    Опубликовано: 2023-08-25 17:02:05

    Незважаючи на виклики та складність сільськогосподарського сезону, який супроводжується мінуванням полів, розкраданням сільськогосподарської техніки окупантами та постійними обстрілами російських військ, Херсонська область розквітає у вирощуванні сільськогосподарських культур. Це підтверджується офіційним повідомленням Херсонської ОДА.

    На даний момент на херсонських землях зібрано 57 тисяч тонн зернових культур, що є великим досягненням у вирощуванні цих важливих продуктів. Окрім цього, урожай олійних рослин, зокрема ріпаку, становить 4,4 тисячі тонн. Польові робітники також зібрали 16 тисяч тонн картоплі та 11,5 тисяч тонн овочів. Надзвичайно пишним виявився урожай баштанної продукції, кількість якої становить 300 тонн.

    Однак сільгоспвиробники області не зупиняються на цьому і активно займаються збором томатів, продовжуючи працювати, незважаючи на всі труднощі.

    Ці числа свідчать про надзвичайну віддачу та високий професіоналізм херсонських сільських господарів, які не втрачають свою віру у краще майбутнє, навіть у надзвичайно важкий час для регіону. Урожайність продовжує зростати, сприяючи стабільності і розвитку сільськогосподарського сектору Херсонщини.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.