• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перевезення агропродукції в Україні подорожчали
    Опубликовано: 2023-08-24 14:03:55

    Ціни на перевезення агропродукції автотранспортом в Україні в порівнянні з минулим місяцем відзначаються зростанням на рівні від 15% до 18%, і ця тенденція визначається регіональними особливостями завантаження. Про це інформує директор департаменту логістики ТОВ "Iнтерконтиненталь Лоджистікс" Ольга Кривчик.

    За її словами, одним з факторів, що впливають на підвищення цін на логістику, є кількість автомобілів у черзі на кордоні, яка за останній тиждень зросла з 5-7 днів до 12-17 днів, залежно від конкретного пункту пропуску на кордонах України з сусідніми країнами Східної Європи.

    "На загальний ринок автомобільних перевезень України залишається бажаючих працювати та підтримувати свій бізнес у часи війни, тому перевізники згодні працювати за низькими фрахтами, які сягають приблизно 1,0-1,2 євро за кілометр", - зауважила Ольга Кривчик.

    Підвищення цін на перевезення агропродукції стає важливим питанням для сільськогосподарських виробників, які стикаються з ростом витрат на логістику своєї продукції.

    Ця ситуація є наслідком складнощів на кордонах України та зростанням попиту на перевезення в умовах війни. Однак експерти відзначають, що сприятлива кон'юнктура на ринку може змінитися в залежності від подальшого розвитку подій та умов на кордонах України.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.