• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на сою на товарній біржі в Чикаго впали на 2,5% в понеділок
    Опубликовано: 2023-08-13 11:21:48

    Ф’ючерси на сою на товарній біржі в Чикаго впали на 2,5% у понеділок, оскільки дощова погода на більшій частині основних сільськогосподарських культур у США і прогнози хороших умов для вирощування в серпні призвели до зниження цін до найнижчого рівня більш ніж за п’ять тижнів.

    Ф’ючерси на пшеницю зросли майже на 3% на тлі посилення побоювань з приводу глобальних постачань, спричинених побоюваннями ескалації атак на Чорному морі та після вибуху елеватора в порту Туреччини, розташованому в районі Деринджі в Мармуровому морі. де під час навантаження зерна стався вибух зернового пилу, постраждали не менше 13 осіб. Пошкодження отримали 13 із 16 портових зерносховищ.

    Хороша погода для врожаю також чинила тиск на ринок кукурудзи, який був на шляху до дев’ятої програшної сесії з останніх 10, але втрати стримувалися зростанням цін на пшеницю.

    “Дощі у вихідні, ймовірно, були такими ж добрими, як і прогнозували”, – сказав Марк Шульц, головний аналітик компанії Northstar Commodity з Міннесоти, повідомляє Рейтер.

    На середину дня листопадові ф’ючерси на сою на CBOT впали на 37-1/4 цента по 12,96 долара за бушель. Ціни досягли мінімуму в $12,91, найнижчого рівня для найактивнішого контракту Sv1 з 30 червня.

    Вересневі ф’ючерси на м’яку червону пшеницю озиму CBOT виросли на 18 центів до $6,51 за бушель, а грудневі ф’ючерси на кукурудзу на CBOT впали на 3/4 цента до $4,96-1/2 за бушель.

    “Підтримку пшениці надають підвищені ризики, пов’язані з конфліктом у Чорному морі”, – сказав Метт Аммерманн, менеджер з товарних ризиків StoneX. “Занепокоєння викликає те, що конфлікт може перейти на новий рівень”.

    Нещодавні експортні угоди щодо кукурудзи та сої надали підтримку обом товарам. Трейдери кажуть, що недавнє зниження цін викликало інтерес до постачання зі США з боку закордонних покупців.

    Приватні експортери повідомили про продаж 132 000 тонн соєвих бобів до Китаю та 251 460 метричних тонн кукурудзи до Мексики з постачанням у 2023/24 маркетинговому році, повідомило Міністерство сільського господарства США у понеділок вранці.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.