• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію в понеділок досягли майже шеститижневого мінімуму закриття
    Опубликовано: 2023-08-13 09:48:57

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію в понеділок досягли майже шеститижневого мінімуму закриття на очікуваннях збільшення пропозиції другого за величиною виробника у світі та млявого попиту.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у жовтні на біржі деривативів Bursa Malaysia подешевшав на 88 ринггітів, або 2,28%, до 3771 ринггіту (827,52 долара) за метричну тонну, найнижчого рівня закриття з 28 червня.

    За словами Мітеша Сайя, торгового менеджера мумбайської фірми Kantilal Laxmichand & Co, ринок відстає через млявий попит: ключовий ринок Індії добре покритий у серпні, тоді як сезонне виробництво в Малайзії набирає обертів, повідомляє Рейтер.

    Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці липня, ймовірно, виростуть до п’ятимісячного піку, показало опитування Reuters у п’ятницю.

    Тепер інвестори чекають на дані від Ради з пальмової олії Малайзії, запланованих на четвер.

    Папери найбільш активного контракту Dalian на соєву олію подешевшали на 0,7%, а контракти на пальмову олію подешевшали на 0,7%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 1,4%.

    На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    У звіті Refinitiv Agriculture Research говориться, що ф’ючерси на пальмову олію можуть зрости до рівнів опору 3850-3860 ринггіт із підтримкою на рівні 3680-3700 ринггітів.

    (1 долар = 4,5570 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.