• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Припинення зернової угоди не приносить користі: Ердоган та путін домовились про зустріч
    Опубликовано: 2023-08-07 13:04:22

    Президент Турреччини Реджеп Таїп Ердоган та презилент росії володимир путін довомилися зустрітися в Туреччині.

    Про це повідомили в канцелярії Ердогана.

    «Наш Президент провів телефонну розмову з президентом росії володимиром путіним. Під час розмови лідери двох країн домовилися про візит путіна до Туреччини», — йдеться у повідомленні.

    Ердоган зазначив, що довгострокове припинення зернової угоди не приносить нікому користі, і що найбільше постраждають країни, які потребують зерна та мають низькі доходи.

    Він додав, що ціни на зернові, які знизилися на 23% протягом роботи зернової угоди збільшився на 15% за останні два тижні.

    «Президент Ердоган зазначив, що Туреччина продовжить докладати інтенсивних зусиль і дипломатії для продовження Чорноморської ініціативи», — зазначили в канцелярії турецького президента.

    Нагадаємо, 17 червня росія заявила про вихід з зернової угоди. Причиною такого рішення, за словами речника кремля, стало те, що частина угоди, яка стосується росії, досі не виконана.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.