• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Anec знизили оцінку експорту бразильської сої в липні
    Опубликовано: 2023-07-21 11:29:55

    Бразилія може реалізувати на зовнішні ринки в липні близько 8,8 млн. тонн соєвих бобів. Такий прогноз оприлюднили аналітики асоціації Anec, які знизили свою оцінку експорту щодо попередньої відразу на 1,7 млн. тонн.

    При цьому зазначається, що оновлений показник може перевищити результат липня 2022 р. майже на 2 млн. тонн, але поступитися підсумками червня на 5,4 млн. тонн.

    «У портах країни до відправки в період з 16 по 22 липня було підготовлено 2,32 млн. тонн сої порівняно з 1,78 млн. тонн тижнем раніше», – говориться в повідомленні.

    Крім того, в Anec підвищили липневу оцінку бразильського соєвого шроту на 100 тис. тонн – до 2,6 млн тонн проти 2,3 млн тонн у червні та 2,1 млн тонн у липні 2022 р.

    Оцінку реалізації південноамериканської кукурудзи, навпаки, знижено на 100 тис. тонн – до 6,8 млн тонн (1,2 млн тонн місяцем раніше; 5,6 млн тонн роком раніше).

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.