• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На території Київської області розпочалися жнива ранніх культур
    Опубликовано: 2023-07-11 16:08:04

    На території Київської області розпочалися жнива ранніх культур. Початок збирання озимого ячменю відбувся у Білоцерківському районі, що є першим районом, де розпочали цю роботу.

    Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської області.

    На даний момент, жнива були проведені на площі 200 га, з якої було зібрано 800 тонн зерна з урожайністю 40 центнерів на гектар. В найближчому майбутньому розпочнуть збирання озимого ріпаку, озимої пшениці та гороху.

    "Очікується, що загальний обсяг зібраного валового урожаю сільськогосподарських культур складе близько 4500 тонн зерна. Для зберігання цього врожаю на території області буде використано близько 60 елеваторів загальною потужністю 3000 тонн", - йдеться у повідомленні.

    У цьому році на території Київської області було посіяно 1160,03 тисяч гектарів. З цієї кількості 173,40 тисяч гектарів було посіяно озимими на зерно.

    Нагадаємо, що українські фермери вже намолотили перший мільйон тонн зерна.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.