• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на сою знижувалися, трейдери фіксували прибуток
    Опубликовано: 2023-07-14 08:40:05

    Ф’ючерси на кукурудзу в США зросли в четвер на тлі технічних покупок та покриття коротких позицій після двотижневого падіння, внаслідок якого ціни впали до мінімуму за 2,5 роки.

    Ф’ючерси на сою знижувалися внаслідок фіксації прибутку з багатомісячних максимумів, зафіксованих після того, як Міністерство сільського господарства США (USDA) зненацька знизило оцінку посівних площ у США, а нещодавні дощі, як очікувалося, пішли на користь урожаю.

    Ф’ючерси на пшеницю стійко знижувалися після різкого зростання попередньої сесії.

    Після значних коливань цін за останні кілька торгових сесій трейдери зробили паузу та оцінили нещодавні дощі, які сприяли зростанню врожаю кукурудзи та сої у деяких частинах Середнього Заходу, але не допомогли врожаю в інших регіонах.

    Протягом наступних двох тижнів на центральному та південному Середньому Заході очікуються нові дощі та помірна температура, що допоможе кукурудзі, яка вступає у вирішальну фазу запилення. Однак північні посівні площі можуть залишатися в напруженому стані на тлі прогнозованих опадів нижче за норму.

    «З технічного погляду кукурудза була просто перепродана, і ми переходимо до запилення, тому ми мали очікувати стрибка. Щодо сої, у нас було велике зростання наступного дня після цього звіту (за площею), і тепер ми спостерігаємо деяку фіксацію прибутку», — сказав Крейг Тернер, трейдер товарів у Daniels Trading, повідомляє Рейтер.

    Щотижневі дані US Drought Monitor показали незначне покращення в деяких частинах кукурудзяного поясу та подальше погіршення в інших. Станом на 4 липня 60% посівів сої та 67% кукурудзи, як і раніше, страждають від посухи, що на 3 пункти менше, ніж тижнем раніше.

    Вартість грудневої кукурудзи на товарній біржі Чикаго зросла на 13 центів до 5,06-1/2 долара за бушель після досягнення на попередній сесії найнижчого рівня для найбільш активного контракту Cv1 з січня 2021 року.

    Листопадові соєві боби впали на 15-1/2 цента до 13,39-1/2 долара за бушель, але втримали технічну підтримку на рівні 200-денної середньої ковзної.

    Вересневі ф’ючерси на вересневу м’яку червону пшеницю озиму CBOT знизилися на 16-1/4 цента до $6,58 за бушель після зростання на 5% у середу. Контракти на тверду червону озиму та яру пшеницю були вузько змішані.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.