• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виробництво пшениці в Нігерії зросло на 42%
    Опубликовано: 2023-07-08 14:47:34

    У Нігерії з липня 2023 по 2024 рік виробництво пшениці зросте на 42% завдяки конкурентоспроможній гарантованій ціні, узгодженій між фермерами та мельниками, йдеться в нещодавньому звіті про зерно Міністерства сільського господарства США (USDA).

    У звіті зазначено, що Асоціація борошномелів Нігерії (FMAN) підписала меморандум про взаєморозуміння з Асоціацією фермерів пшениці Нігерії (WFAN) щодо закупівлі пшениці за конкурентоспроможною ціною.

    Це одна з інших причин, чому очікується, що виробництво пшениці в Нігерії зросте зі 110 тис. тонн у 2022-2023 роках до 156 тис. тонн у 2023-24 ринковому році, згідно з даними USDA.

    «FMAN і WFAN отримають визначальну ціну, узгоджену націнку плюс собівартість виробництва», — йдеться у звіті. «Меморандум про взаєморозуміння гарантує готовий ринок для пшениці», – додали в ньому.

    Крім того, FMAN прагне залучити шість сертифікованих насіннєвих компаній для виробництва достатньої кількості покращеного насіння пшениці для посіву 10 000 га як у сухий, так і в дощовий сезони 2023/24.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.