• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Майже 400 тисяч тонн зерна зібрали аграрії Одеської області
    Опубликовано: 2023-07-07 13:07:35

    Уже з початку жнив аграрії Одеської області успішно зібрали майже 400 тисяч тонн зерна. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер у своєму телеграм-каналі.

    "Вже зібрано майже 400 000 тонн зерна! Таку величезну кількість встигли намолотити одеські аграрії з початку жнив. І це ще не кінець", - написав Кіпер.

    За його словами, урожайність становить 33,3 центнера з гектара. Загальна збиральна площа під цьогорічні жнива становить 1029,8 тисяч гектарів.

    "Я хочу висловити свою щиру подяку аграріям нашої області, які, незважаючи на всі труднощі, неухильно продовжують працювати на благо Одещини та всіх українців!", - підкреслив голова ОДА.

    Ці дані свідчать про успішну роботу аграрного сектору Одеської області і свідчать про високий рівень виробництва зернових культур. Аграрії неустанно працюють для забезпечення продовольчої безпеки країни та внесення свого внеску у розвиток аграрного сектору України.

    Значна кількість зібраного зерна свідчить про плідну роботу сільськогосподарських підприємств Одеської області і сприяє покращенню економічної ситуації в регіоні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.