• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію відновилися
    Опубликовано: 2023-06-29 14:31:14

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію відновилися

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію відновилися після трьох сесій поспіль втрат у п’ятницю через вищі ціни на конкуруючі олії, такі як соєва олія, але контракт зафіксував падіння на 3,18% за тиждень.

    Контракт на еталонну пальмову олію з постачанням у вересні на біржі Bursa Malaysia Derivatives закрився з підвищенням на 1,74% до 3624 ринггітів (775,35 доларів США) за метричну тонну.

    «Нічне зміцнення соєвої олії CBOT призвело до того, що FCPO Bursa Malaysia Derivatives відкрилася вище з гепом. Зростання не втрималося, оскільки виник деякий інтерес до ранніх продажів», — сказав Рейтер трейдер із Куала-Лумпуру, додавши, що обсяг торгів залишався низьким напередодні вихідних, повідомляє Рейтер.

    На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    Імпорт пальмової олії до Індії у червні має підскочити на 46% порівняно з місяцем раніше до найвищого рівня за три місяці, оскільки покупці скористалися падінням цін до найнижчого рівня за 28 місяців, щоб збільшити закупівлю.

    Малайзійський рінггіт, контрактна валюта торгівлі, опустився до найнижчого рівня з 11 листопада 2022 року на початку торгів. Найслабший ринггіт зробив контракт привабливішим для власників іноземної валюти.

    Малайзія зберегла липневе експортне мито на сиру пальмову олію на рівні 8% і знизила довідкову ціну, йдеться в циркулярі на веб-сайті Ради з пальмової олії Малайзії, опублікованому в середу.

    (1 долар = 4,6740 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.