• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні розпочався сезон збору лохини
    Опубликовано: 2023-06-28 12:03:39

    Компанія «Блу Беррі» розпочала сезон збору свіжої лохини на плантації в сонячному Закарпатті. Ягода цієї торгової марки  вже доступна в мережах українських супермаркетів.

    Попри весняні заморозки, які вплинули на врожай багатьох виробників ягід України, команда «Блу Беррі» вживала заходів з протидії весняним заморозкам та змогла зібрати гарний врожай, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на EastFruit.

    Як розповіда CEO компанії Наталія Пукшин, ягідним бізнесом команда почала займатися у 2013 році. Подивилися досвід компаній в Америці та Польщі й після цього команда прийняла рішення реалізувати перспективний проєкт в Україні в ягідному секторі, працюючи саме з лохиною. Це корисна, смачна, цінна ягода. Обрали Закарпаття, де кліматичні умови найбільш сприятливі для вирощування лохини. У цьому регіоні за календарний рік спостерігається в середньому 165 теплих сонячних днів.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.