• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Китаї добігає кінця збір урожаю озимої пшениці, який був пошкоджений дощами
    Опубликовано: 2023-06-26 17:27:19

    У Китаї добігає кінця збір урожаю озимої пшениці, який був пошкоджений дощами

    Очікувалося, що Китай виробить 137 млн тонн озимої пшениці цього року, але сильний дощ і вітер обрушилися на великі поля посівів в центральній провінції Хенань на початку травня, якраз перед початком збору врожаю, викликавши широке раннє проростання зерна та інші проблеми з якістю.

    Близько 20 млн тонн, або 15% від загальної кількості, непридатні для споживання людиною і можуть використовуватися лише виробниками кормів або виробниками алкоголю, сказав Ма Венфен, старший аналітик Beijing Orient Agribusiness Consultancy.

    Пекін закликав місцеві резерви викупити частину пошкодженого зерна, але закупівлі поки що відбуваються повільно, повідомляє державне ЗМІ China Grain.

    Багато пшениці має високий рівень токсинів, і торговці та фермери також прагнуть дочекатися кращих цін, йдеться у звіті.

    Однак виробники кормів для тварин розкуповують пророщену пшеницю, сказав Юань Сонг, головний аналітик Juxing Agriculture Group. Пророщена пшениця продається за ціною від 2300 до 2400 юанів ($320-334) за тонну на півночі Китаю, порівняно з близько 2820 юанів ($392,76) за тонну якісної пшениці в Чженчжоу, столиці провінції Хенань.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.