• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дунайські порти цьогоріч обробили рекордний обсяг вантажів
    Опубликовано: 2023-06-16 14:06:58

    Упродовж січня – травня 2023 року порти Дунайського кластера обробили рекордний обсяг вантажів – 11,5 млн т. Про це повідомив голова ДП “Адміністрація морських портів України” Юрій Литвин, передає Укрінформ, пише agronews.ua.

    «За 2022 рік портами було перевантажено 16 млн т вантажів, а за 5 місяців 2023 року вже оновлено новий рекорд вантажоперевалки, за оперативними даними – 11,5 млн т», – йдеться в повідомленні.

    Наразі у фокусі уваги АМПУ – збільшення обсягів переробки вантажів портами Дунайського кластера за рахунок введення в дію нових причалів, освоєння додаткових вантажопотоків та оптимізації роботи.

    За словами Литвина, завдяки тісній співпраці підприємства “Порти України” з Мінвідновлення та бізнесом у розвиток портової інфраструктури портів Дунаю у 2022 році та першому кварталі 2023 року було залучено близько 97 млн дол.

    До кінця 2023 року цей показник може перевищити 100 млн дол.

    Як повідомлялося, за оперативними даними, в травні дунайськими портами перевантажено понад 3 млн т.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.