• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жнива сої в Аргентині наближаються до завершення
    Опубликовано: 2023-06-09 19:21:07

    Жнива сої в Аргентині наближаються до завершення

    Збирання врожаю сої в Аргентині наближається до завершення, і очікується, що загальний обсяг виробництва становитиме всього 21 млн. метричних тонн, повідомила в четвер Зернова біржа Буенос-Айреса, що набагато нижча за врожайність основної товарної культури країни в попередні роки (46-55 млн. тонн. в середньому, примітка oilworld.ru )

    Аргентина є провідним у світі експортером перероблених соєвих бобів, а також великим постачальником пшениці та кукурудзи на світові ринки, але історична посуха, що розпочалася минулого року, наполовину скоротила очікування врожаю 2022/2023 років.

    Згідно зі звітом Зернової біржі Буенос-Айреса, урожай сої зібрано майже на 94%.

    Збирання врожаю кукурудзи має тенденцію посилюватися у міру завершення збирання сої.

    У своєму останньому звіті зернова біржа повідомила, що близько третини посівної кукурудзи було обмолочено — процес, за якого зерна відокремлюються від рослини, тоді як виробництво за цикл оцінюється в 36 мільйонів метричних тонн.

    Тим часом посіви пшениці під час майбутнього врожаю 2023/2024 років минулого тижня були затримані через дощі в провінції Буенос-Айрес, важливому сільськогосподарському регіоні, за даними зернової біржі.

    Очікується, що врожай пшениці становитиме 18 мільйонів тонн.

    За даними біржі, на даний момент аргентинські фермери, які вирощують пшеницю, засіяли майже 20% з 6,3 млн. га (15,6 млн. акрів), призначених для вирощування зерна.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.