• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися у плюсі третій день поспіль у п’ятницю
    Опубликовано: 2023-06-05 13:20:03

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися у плюсі третій день поспіль у п’ятницю

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися в плюсі третій день поспіль у п’ятницю, зафіксувавши тижневе зростання на тлі вищих цін на олію у конкурентів та побоювань щодо впливу Ель-Ніньо.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у серпні на біржі деривативів Bursa Malaysia виріс на 61 ринггіт, або 1,75%, до 3554 ринггітів (801,35 долара США) за тонну, що є найвищим показником закриття з 15 травня.

    Контракт зріс на 2,1% за тиждень.

    Ціни були підкріплені побоюваннями щодо несприятливих погодних умов, а також тим, що провідні покупці Індія та Китай, де запаси пальмової олії невеликі, розраховують купувати за поточними цінами, сказав Сандіп Сінгх, директор The Farm Trade, розташованої в Куала-Лумпурі. Рейтер.

    Виробництво сирої пальмової олії в Малайзії, другому за величиною виробнику у світі, може впасти на 1-3 млн тонн наступного року через погодні умови Ель-Ніньо, заявив у п’ятницю Рада з пальмової олії Малайзії (MPOB).

    Експорт Малайзії з 1 по 25 травня впав на 0,7% порівняно з тим же тижнем у квітні, повідомила у п’ятницю сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services. Інший сюрвеєр, AmSpec Agri Malaysia, повідомив, що експорт зріс на 0,7%.

    Котирування найбільш активного контракту Dalian на соєву олію зросли на 2,7%, а контракту на пальмову олію – на 2,4%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго зросли на 1,5%.

    На пальмову олію впливають коливання цін на супутні олії, оскільки вони конкурують за частку на світовому ринку рослинних олій.

    (1 долар = 4,4350 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.