• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Імпорт пшениці в Китай зріс за перші чотири місяці року
    Опубликовано: 2023-06-03 14:06:45

    Імпорт пшениці в Китай зріс за перші чотири місяці року

    За даними Yicai Global, за перші чотири місяці року імпорт пшениці в Китай зріс на 80%, оскільки імпортні ціни впали відносно внутрішньої пропозиції.

    За даними Головного митного управління, Китай імпортував майже 6 млн тонн пшениці з січня по квітень, що дорівнює 60% від загального обсягу минулого року. Квітневий імпорт був на 141% вищим, ніж рік тому, і склав 4,7 мільйона тонн.

    Близько 60% китайського імпорту пшениці в першій половині року надійшло з Австралії, за нею йдуть Канада (19%), Франція (13%) і Сполучені Штати (8%).

    Імпорт пшениці, ймовірно, перевищить тарифну квоту в 9,6 млн тонн третій рік поспіль, але, враховуючи вищі тарифні ставки на поставки, що перевищують квоту, очікується, що це буде не набагато.

    Імпорт кукурудзи в Китай у січні-квітні впав на 8,4% порівняно з роком раніше, частково через скорочення цінового розриву між пшеницею та кукурудзою.

    Імпорт сої в країну зріс на 6,8% за чотири місяці, тоді як рису впав на 39,7%.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.