• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індонезія має намір до 2024 року пересадити 540 тис. га пальмових плантацій
    Опубликовано: 2023-06-01 14:50:00

    Індонезія має намір до 2024 року пересадити 540 тис. га пальмових плантацій

    Індонезія найближчими роками має намір збільшити виробництво пальмової олії без використання додаткових сільгоспугідь. Для цього місцева влада поставила завдання до 2024 р. пересадити олійні пальми на плантаціях на площі в 540 тис. га. Про це повідомляє агентство Reuters.

    «Менш ніж за 2 роки ми повинні наполегливо працювати, щоб досягти цільового показника з пересадки дерев у дрібних фермерів. За рахунок цього ми омолодимо пальмові плантації Індонезії та збережемо виробництво на оптимальному рівні», – заявив на галузевому семінарі представник Міністерства економіки Різал Аффанді Лукман.

    Спочатку, ще 2017 р., в країні розраховували пересадити пальми на площі в 2,4 млн га, проте станом на лютий 2023 р. роботи були проведені лише на 278 тис. га. Причина низьких показників – у нестачі фінансування. Цього року уряд ставить завдання з обробки ще 180 тис. га плантацій.

    «Програма потребує фінансової підтримки банків, оскільки уряд виділив субсидії всього у розмірі 30 мільйонів рупій ($2000) на гектар», – додав Лукман.

    Нагадаємо, що Індонезія є найбільшим світовим виробником та експортером пальмової олії на ринку вже протягом багатьох років.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.