• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися пониженням у четвер
    Опубликовано: 2023-05-24 15:18:55

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися пониженням у четвер

    Малайзійські ф’ючерси на пальмову олію закрилися зниженням другу сесію в четвер, досягнувши майже тижневого мінімуму на тлі побоювань щодо зростання пропозиції провідних світових виробників та втрат конкуруючих олій Dalian.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у липні на Малайзійській біржі деривативів Bursa подешевшав на 105 ринггітів, або 2,83%, до 3604 ринггітів (812,63 долара) за тонну, найнижчого рівня з 5 травня.

    Запаси пальмової олії в Малайзії на кінець квітня впали до найнижчого рівня за 11 місяців після того, як виробництво та експорт впали більше, ніж очікувалося, показали дані Ради з пальмової олії країни в середу.

    Проте брокерська компанія UOB Kay Hian заявила, що запаси у другого за величиною виробника у світі почнуть зростати з травня, незважаючи на слабке виробництво, повідомляє Рейтер.

    «В основному це пов’язано з обмеженим експортом пальмової олії через порівняно нижчі ціни, що пропонуються індонезійськими аналогами, і м’які олії, які продаються за більш привабливими цінами на ринках призначення, що чинитиме постійний тиск на попит на пальмову олію», — йдеться в повідомленні. у повідомленні брокерської компанії.

    Експорт із Малайзії з 1 по 10 травня зріс на 10,03% порівняно з попереднім місяцем, повідомила у середу сюрвеєрська компанія Intertek Testing Services. Інший сюрвеєр, Amspec Agri, повідомив, що експорт зріс на 1,7%.

    Трейдери та аналітики кажуть, що вони також очікують, що у травні виробництво у більшій Індонезії різко зросте.

    Індія у четвер уточнила, що безмитний імпорт соєвої та соняшникової олії, відвантажених до 31 березня, буде дозволено до кінця червня, після того, як сотні тисяч вантажів застрягли в портах через плутанину з правилами імпорту.

    Що стосується супутніх масел, то найактивніший контракт Даляня на соєву олію впав на 3,2%, а контракт на пальмову олію знизився на 3,6%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго також впали на 0,7%.

    (1 долар = 4,4350 ринггітів)

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.