• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бразильська державна установа Conab підтверджує рекордні посіви сої та кукурудзи
    Опубликовано: 2023-05-18 12:31:57

    Бразильська державна установа Conab підтверджує рекордні посіви сої та кукурудзи

    Conab підвищив свій прогноз виробництва сої та кукурудзи в Бразилії, посилаючись на сприятливі умови, незважаючи на наслідки погоди Ла-Нінья, яка спричинила посуху на півдні країни на початку сезону. Conab прогнозує, що бразильські фермери зберуть рекордні 154,8 млн тонн сої, що на 23,3% більше, ніж у попередньому сезоні, і рекордні 125,5 млн тонн кукурудзи, що на 11% вище минулого року, повідомляє Reuters.

    Друге врожай кукурудзи в Бразилії цього року становитиме 96,1 млн тонн, заявив Conab після підвищення власного прогнозу від минулого місяця, який становив 95,3 млн тонн. Якщо прогноз Conab підтвердиться, другий врожай кукурудзи в Бразилії зросте на 12% порівняно з минулим сезоном, навіть якщо деякі фермери були змушені сіяти її поза ідеальним кліматичним вікном. Conab прогнозує експорт 95 млн тонн сої, яка в основному поставляється в Китай, і 48 млн тонн експорту кукурудзи.

    Загалом продовольчий гігант Бразилія вироблятиме приблизно 313,9 млн тонн зерна, сказав Conab, маючи на увазі кукурудзу, сою та інші дрібніші культури, такі як рис і боби.

    Згідно з даними Conab, середня врожайність усіх сільськогосподарських культур вважається «найкращою за всю історію» і становить 4048 кг з гектара, що перевищує середню врожайність за 2016/17 рік.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.