• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Скільки залишилося підтоплених сільгоспугідь
    Опубликовано: 2023-05-04 15:07:43

    Сезонне підняття рівня води спостерігається у межах річок Віть, Дніпро, Десна, Сейм, Сож, Прип’ять, Горинь та Західний Буг на територіях 8-ми областей України (Волинська, Дніпропетровська, Київська, Кіровоградська, Рівненська, Полтавська, Черкаська та Чернігівська). Про це говориться у зведенні Державної служби з надзвичайних ситуацій станом на 1 травня, пише agronews.ua.

    «У Волинській, Рівненській та Черкаській областях підтоплено 17 тис. 867 га сільськогосподарських угідь. Порушено транспортне сполучення до 31-го населеного пункту Чернігівської області», — говориться у повідомленні.

    За останню добу спостерігається тенденція до зниження рівня води у річках та зменшення кількості підтоплень територій, крім Дніпропетровської області, де спостерігається збільшення підтоплень будинків та дворогосподарств. Залишаються підтопленими 661 дворогосподарство (Чернігівська — 374, Черкаська — 112, Дніпропетровська — 108, Полтавська — 35, Кіровоградська — 25 та Київська — 7) та 115 будинків (Дніпропетровська — 49, Черкаська — 39, Кіровоградська — 25, Чернігівська — 2).

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.