• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ще один холодний цикл не піде на користь американській пшениці
    Опубликовано: 2023-05-14 13:37:02

    Ще один холодний цикл не піде на користь американській пшениці

    Повторюваний 62-денний холодний цикл у Північній Америці має повернутися у другій половині квітня. Холод може посилитися далі на південь, завдаючи шкоди культурам, які наближаються та починають проростання. Можливе також пошкодження кукурудзи та рису, які рано посіяні та зійшли, повідомляє World-grain.

    Черговий період холодів у головних районах виробництва пшениці в США наприкінці сезону може виявитися згубним для її загальнонаціонального виробництва, яке вже суперечить посусі. Перші два похолодання мали невеликий вплив, а третій випадок завдав певної шкоди, але, ймовірно, не такої, як міг би наступний холодний сплеск у другій половині квітня, якщо холод станеться занадто далеко на південь.

    У західно-центральних або південно-західних рівнин США пшениця постраждала від посухи, сильного вітру, роздування пилу та піску та частих нападів незвичайної спеки, що супроводжуються сильнішими морозами та заморозками. У центральних регіонах пшениця США взагалі побита.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.