• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У квітні експорт пальмової олії з Малайзії знизився на 18%
    Опубликовано: 2023-05-08 10:28:48

    У квітні експорт пальмової олії з Малайзії знизився на 18%

    З 1 по 25 квітня Малайзія відправила на зовнішні ринки понад 927,3 тис. тонн пальмової олії, випливає з цих фахівців компанії Intertek Testing Services. Порівняно з аналогічним періодом минулого місяця фіксується скорочення експорту на 18,4% – з 1,14 млн тонн.

    При цьому, за інформацією експертів, основна частина відвантажень малайзійської продукції з початку квітня припала на пальмовий олеїн (RBD palm olein), сира пальмова олія (crude palm oil, CPO) та стеарин (palm stearin) — 296,2 тис. ,2 тис. тонн – 1-25 березня), 284,2 тис. тонн (186,9 тис. тонн) та 110,6 тис. тонн (93,3 тис. тонн) відповідно.

    Менш значні обсяги продажів фіксувалися щодо рафінованої пальмової олії, сирої пальмоядрової олії і інших продуктів.

    Зазначається, що цього місяця найбільш активний попит на малайзійську продукцію виявляли в Індії, Китаї та країнах Євросоюзу.

    За інформацією національної Ради MPOB (Malaysian Palm Oil Board), Малайзія експортувала за минулий рік 15,7 млн тонн «пальми», а в IV кварталі фіксували найвищі темпи продажу.

    «У жовтні-грудні 2022 р. Малайзія експортувала 4,49 млн тонн олії порівняно з 4,02 млн тонн у ІІІ кварталі, 3,63 млн тонн — у ІІ-му та 3,53 млн тонн – у I-му» , – говориться в матеріалах.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.