• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Темпи експортного продажу зерна у США відстають від минулорічних
    Опубликовано: 2023-05-02 12:36:24

    Темпи експортного продажу зерна у США відстають від минулорічних

    З початку поточного сезону до 20 квітня американські експортери реалізували на зовнішні ринки 18,7 млн т пшениці, що на 3% менше, ніж за аналогічний період минулого сезону. Про це повідомляє агентство Зерно Он-Лайн із посиланням на Мінсільгосп США. З цієї кількості 16,2 млн. т вже вивезено з країни.

    За офіційними прогнозами, за весь сезон США експортують 21,1 млн т пшениці, що на 0,7 млн т менше, ніж минулого сезону і на 4,0 млн т менше середньоп’ятирічного значення. Слабкі показники експорту пов’язані з низьким урожаєм. У 2022 р. США зібрали 44,9 млн т пшениці, що на 4,3 млн т менше від середнього показника за попередні п’ять років.

    Експортні продажі кукурудзи не перевищують 38,5 млн т, що на 33% менше, ніж було до аналогічної дати минулого сезону. За весь сезон США можуть експортувати 47,0 млн. т кукурудзи (-15,8 млн. т до рівня минулого сезону).

    Обсяг продажів сої скоротився на 12% до 50,6 млн т. За прогнозами Мінсільгоспу США, в поточному сезоні експорт сої знизиться до 54,8 млн т, що на 3,9 млн т менше, ніж минулого сезону, але на 0, 4 млн т більше середньоп’ятирічного показника.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.