• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Основним покупцем української кукурудзи від початку повномасштабного вторгнення є Китай
    Опубликовано: 2023-05-01 12:34:16

    Основним покупцем української кукурудзи від початку повномасштабного вторгнення є Китай

    Основним покупцем української кукурудзи від початку повномасштабного вторгнення є Китай, другим – Румунія, повідомила Крістіна Чонга, заступник директора Румунської асоціації виробників кукурудзи, на конференції EURO GRAIN HUB Exchange & Forum.

    Вона додала, більша частина зерна, яка перетнула румунський кордон, пройшла транзитом, оскільки цільові ринки для української кукурудзи включають країни Азії та Африки.

    Румунія за березень-грудень 2022 р. імпортувала 744,8 тис. т української кукурудзи.

    EURO GRAIN HUB Exchange & Forum – нова регіональна платформа для ефективного спілкування, укладання контрактів в аграрному секторі, проведення дискусій з залученням фермерів, трейдерів, постачальників ресурсів, тваринницької та кормової галузі, зберігання, щоб допомогти операторам ринку зерна та олійних культур приборкати глобальну продовольчу інфляцію та зміцнити позиції України на світових ринках.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.