• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бразилія у квітні скоротить експорт сої, – прогноз
    Опубликовано: 2023-04-15 13:11:40

    Бразилія у квітні скоротить експорт сої, – прогноз

    Бразилія у квітні може реалізувати на зовнішні ринки близько 13,8 млн тонн соєвих бобів, що практично на 1,5 млн тонн нижче за рівень березня, але більш ніж на 2 млн тонн вище за показник в аналогічний місяць минулого року. Такий прогноз озвучили у Національній асоціації експортерів зернових Anec.

    Крім того, за оцінками експертів, у квітні також очікується приріст у відвантаженнях соєвого шроту – до 1,9 млн тонн проти 1,8 млн тонн у березні 2023 та квітні 2022 р.

    Що стосується групи зернових, то за кордон трейдери можуть поставити лише 207,1 тис. тонн південноамериканської кукурудзи, що істотно нижче рівня в березні (836,4 тис. тонн) і показника у квітні 2022 р. (942,1 тис. тонн) .

    Експорт пшениці прогнозується в 207,4 тис. тонн (у березні – 591 тис. тонн; у квітні 2022 р. – 156,4 тис. тонн).

    Наразі Бразилія є найбільшим виробником сої у світі. Тропічний клімат та відносна доступність простору роблять цей регіон ідеальним для вирощування не тільки соєвих бобів, а й кукурудзи – проте ці дві культури переважно йдуть на зовнішні ринки, покриваючи більшу частину потреб усього світового ринку.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.