• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Програму доступних кредитів розширили
    Опубликовано: 2023-04-04 18:03:35

    У Кабміні ухвалили рішення завдяки якому програма з надання «Доступних кредитів 5-7-9%» починає діяти для агропідприємців зі звільнених територій, а також територій можливих бойових дій. Про це у соціальних мережах повідомив заступник Міністра аграрної політики та продовольства з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик, пише agronews.ua.

    Доступні кредити 5-7-9% відтепер діють для підприємців із територій можливих бойових дій і деокупованих територій. Програма Доступні кредити 5-7-9% була запроваджена за ініціативи Президента України – повідомив Денис Башлик.

    Він підкреслив, що доступ до програми доступного кредитування бізнесу з деокупованих областей та територій можливих бойових дій повинен сприяти економічному відродженню України, а також працевлаштуванню місцевих жителів та  внутрішніх переселенців.

    Слід відзначити, що програма державної підтримки «Доступні кредити 5-7-9%» спрощує доступ малого бізнесу та мікробізнесу до банківського кредитування. У 2023 році аграрії за цією програмою отримали більше 11 млрд грн. У фермерів є можливість отримати кредит у 90 млн грн. Його надають під 5 – 9% річних. Відсоток залежить від суб’єкта підприємництва та категорії кредиту.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.