• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії вже отримали понад 500 млн. гривень за програмою Доступні кредити
    Опубликовано: 2024-01-24 17:08:49

    За початок 2024 року аграрії в Україні продовжують активно користуватися банківськими кредитами для розвитку своїх господарств. Загалом, 214 агрогосподарств вже змогли залучити 1,6 млрд. гривень. Особливою популярністю серед фермерів користується державна програма "Доступні кредити 5-7-9%", яка надає сприяння у фінансуванні та стимулює розвиток аграрного сектору. Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики, за цією програмою 140 господарств вже отримали кредити на загальну суму 534,6 млн. гривень.

    Найбільший обсяг фінансування з різних програм був виділений аграріям кількох областей. Київська область очолює рейтинг з обсягом кредитів у розмірі 878,3 млн. гривень, які отримали 21 підприємство. Чернігівська, Харківська, Львівська, Дніпропетровська та Вінницька області також значно відзначилися в цьому плані.

    Однак найбільше підприємства скористалися можливостями за програмою "Доступні кредити 5-7-9%". Найвищі суми отримали господарства Харківської області (93 млн. гривень для 11 господарств), Львівської області (87,2 млн. гривень для 12 господарств), Київської області (72,8 млн грн для 15 господарств) та Вінницької області (53,2 млн. гривень для 12 господарств).

    Ці дані свідчать про активний інтерес аграріїв до фінансової підтримки та позитивний вплив державних програм на розвиток агросектору в Україні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.