• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українці найчастіше купують онлайн каву та горіхи - Дослідження
    Опубликовано: 2023-03-16 10:01:56

    За останні шість місяців замовлення продуктів харчування через онлайн сервіси зросло на 16%. Найпопулярнішими позиціями є чай, з середнім чеком у 530 грн та кава, на яку споживачі витрачають 930 грн.

    Великим попитом користуються спеції і прянощі. На них українці витрачають близько 400 гривень, повідомляє прес-служба маркетплейсу Prom.ua.

    Споживачі активно купують горіхи і середній чек тут становить 630 грн. Крім цього, замовляють цукати та сухофрукти. На них, в середньому, витрачають 810 грн. Часто в замовленнях зустрічаються солодощі. Українці купують шоколад і різні цукерки, витрачаючи на них 510 грн та 460 грн відповідно.

    Рибні консерви також потрапили у ТОП-10. На них споживачі витрачають близько п’яти сотень гривень. В таку ж суму обходиться і замовлення соусів та маринадів. Затребувана серед покупців рослинна олія з середнім чеком у 490 грн.

    З початку війни українці відчули значне подорожчання цін на продукти харчування та товари першої необхідності, але в останній час воно значно сповільнилося. Також на початку березня 2023 року підскочили ціни на гречку.

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.