• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До кінця січня запаси соняшникової олії в Індії помітно зросли
    Опубликовано: 2023-03-24 09:48:17

    До кінця січня запаси соняшникової олії в Індії помітно зросли

    Індія в лютому скоротила закупівлі всіх видів рослинних олій (соняшникова, соєва, рапсова, пальмова) відразу на 40% – до 949 тис. тонн, випливає з попередніх даних учасників ринку.

    Як зазначається в матеріалах, зниження імпорту соняшникової олії у зазначений період відбулося відразу на 69%, до 114 тис. тонн.

    «Різке падіння закупівель частково пов’язане з високими запасами продукції в країні», – пояснюють галузеві фахівці.

    До кінця січня 2023 р., залишки соняшникової олії на індійському ринку оцінювалися в 230 тис. тонн, що більш ніж удвічі вище за рівень початку поточного календарного року.

    Напередодні президент Національної асоціації IVPA Судхакар Десаї заявив, що Індія імпортує близько 14,37 млн тонн рослинної олії в період з жовтня 2022 по вересень 2023 року. Ще раніше виконавчий директор компанії Sunvin Group Сандіп Баджорія спрогнозував, що країна в поточному сезоні закупить 15 млн тонн цієї продукції.

    Основними постачальниками пальмової олії для Індії є Індонезія, Малайзія та Таїланд. Соєва олія переважно закуповується трейдерами з Аргентини та Бразилії. Соняшникова – з України та Росії.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.