• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію закрилися в п’ятницю на найнижчому рівні за три тижні.
    Опубликовано: 2023-03-18 16:01:10

    Ф’ючерси на малайзійську пальмову олію закрилися в п’ятницю на найнижчому рівні за три тижні.

    Базовий контракт на пальмову олію з постачанням у травні на біржі деривативів Bursa Malaysia впав на 107 ринггітів, або 2,54%, до 4098 ринггітів (907,04 долара США) за тонну, що є найнижчим показником з 17 лютого.

    Пропонуючи деяку підтримку, експорт із Малайзії в період з 1 по 10 березня зріс на 45,3% та 52,1% порівняно з тим самим періодом у лютому.

    Запаси пальмової олії в Малайзії на кінець лютого впали на 6,6% до 2,12 млн тонн порівняно з попереднім місяцем, що є найнижчим показником за шість місяців, свідчать дані Ради з пальмової олії Малайзії (MPOB).

    За даними MPOB, виробництво знизилося на 9,35% порівняно з січнем до 1,25 млн. тонн, а експорт знизився на 1,99% до 1,11 млн. тонн.

    Росія заявила у четвер, що знаменна угода щодо забезпечення безпечного експорту зерна з портів Чорного моря України «реалізована лише наполовину», що викликає сумніви щодо того, чи дозволить вона продовжити угоду, термін дії якої спливає наступного тижня.

    Найактивніший контракт Dalian на соєву олію подешевшав на 2,1%, а контракт на пальмову олію втратив 1,7%. Ціни на соєву олію на товарній біржі Чикаго знизилися на 0,2%.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.