• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вагони-зерновози у транзиті через Польщу не потребують додаткового опломбування
    Опубликовано: 2023-03-12 12:05:24

    Для перевезення зернових вантажів у зерновозах транзитом через Польщу не потрібні додаткові запірно-пломбувальні пристрої.

    Про це заявив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов під час наради із представниками аграрного ринку сьогодні, 9 березня, передає «ПроАгро Груп» з посиланням на Rail.insider.

    Минулого тижня міністри сільського господарства України та Польщі домовилися про спрощений порядок пропуску українського зерна, що прямує транзитом через територію Польщі. Тоді почала ширитися думка про те, що вагони для таких перевезень будуть опломбовуватися по-іншому.

    Як пояснив Валерій Ткачов, наразі про якесь додаткове пломбування вагонів-зерновозів, що прямують з України транзитом через територію Польщі, не йдеться. «Тобто для перевезення зернових у вагонах нічого не змінюється», — наголосив представник УЗ.

    За його словами, додаткові пломби будуть застосовуватися лише до автоперевізників.

    Також Валерій Ткачов висловив припущення, що питання додаткового пломбування можуть виникнути при перевантаженні вантажів на території Польщі або при транспортуванні зернових у піввагонах. Проте наразі такі аспекти перевезень не обговорювалися.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.