• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін відновить програму «5-7-9%» для фермерів. Вони попереджали, що посівна під загрозою
    Опубликовано: 2023-03-10 12:02:38

    Кабінет міністрів збирається найближчим часом відновити пільгове кредитування сільськогосподарських виробників у межах програми "5-7-9%". Про це сказав міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський на зустрічі з аграріями окупованих та деокупованих територій 8 березня.

    Розмір кредитної гарантії буде на рівні 50% від суми кредиту, йдеться на сайті міністерства.

    Отримання кредитів в межах "5-7-9%", за словами Сольського, зараз одна з основних проблем, з якими стикаються аграрії, поруч з блокуванням податкових накладних, бронюванням працівників та деякими іншими.

    Міністр розказав, що на розгляді Верховної Ради перебувають законопроєкти про звільнення від оподаткування платників єдиного податку четвертої групи за земельні ділянки, що розташовані на територіях бойових дій та/або тимчасово окупованих територіях, а також звільнення від сплати податку на нерухомість власників знищеного або пошкодженого майна в результаті збройної агресії РФ.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.