• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зменшення вартості добрив сприяє посіву кукурудзи в США
    Опубликовано: 2023-03-08 12:55:05

    Зменшення вартості добрив сприяє посіву кукурудзи в США

    За даними Міністерства сільського господарства США, кілька факторів, у тому числі падіння витрат на виробництво, мають спонукати американських фермерів збільшити посіви кукурудзи цієї весни, повідомляє Producer.

    Ціни на зернові впали після прогнозної конференції Міністерства сільського господарства США, на якій 23 лютого економісти департаменту прогнозували посіви кукурудзи на 91 млн акрів, що на 2,7% більше, ніж у минулому році. Вони бачать, що посівні площі сої становлять 87,5 млн акрів, що залишилося на рівні минулого року.

    Співвідношення цін на соєві боби та кукурудзу надає перевагу кукурудзі, а запаси на кінець року в США та на міжнародному рівні досить обмежені.

    Ще одним фактором є падіння ціни на добрива, зниження собівартості виробництва та фінансового ризику вирощування кукурудзи.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.