• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індонезія має намір створити до червня власний бенчмарк на пальмову олію
    Опубликовано: 2023-03-05 12:23:10

    Індонезія має намір створити до червня власний бенчмарк на пальмову олію

    Комісія з товарних ф’ючерсів Індонезії висунула вимогу до місцевих експортерів пальмової олії укладати угоди через місцеву біржу ф’ючерсів. Планується, що новий порядок на ринку почне діяти до червня поточного року. Тим самим регулятор має намір зробити так, щоб покупці пальмової олії орієнтувалися на ціну, яка утворюватиметься всередині Індонезії, а країни з’явився свій бенчмарк на цей товар.

    Індонезія є постачальником пальмової олії в світі № 1. Більшість експортерів країни укладають угоди безпосередньо з покупцями в обхід місцевої біржі ф’ючерсів. При цьому державна трейдингова компанія KPB Nusantara проводить аукціони на постачання фізичних обсягів пальмової олії, але не пропонує термінові контракти на цю сировину.

    На тлі даних повідомлень найближчі ф’ючерси на пальмову олію в Малайзії дорожчають вже другий день поспіль, на що вплинуло в тому числі ослаблення місцевої валюти ринггіту до долара США. Термінові контракти на цей товар піднялися на 1,8% — до 4259 ринггітів/тонна.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.