• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ФАО закупить насіннєву картоплю для постраждалих від війни регіонів: як прийняти участь у тендері
    Опубликовано: 2023-03-02 09:01:36

    ФАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) оголосила тендер на закупівлю та доставку насіння картоплі для підтримки вразливих домогосподарств у сільській місцевості під час весняної посівної кампанії в Україні.

    Про це повідомляє Agroportal.

    Так, насіння картоплі буде розподілено у дев'яти найбільш постраждалих областях уздовж лінії фронту, серед яких: Сумська, Чернігівська, Донецька, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська та Одеська.

    Зазначається, що загалом буде закуплено 2,6 тисяч т сертифікованого насіння картоплі, яке буде розподілено у формі наборів по 25 кг у кожному.

    Для участі у тендері постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН, обравши тендер: Tender for procurement of potato seeds to Ukraine (Тендер на закупівлю насіння картоплі для України).

    Кінцевий термін подання заявки: 6 березня 2023 року, 11:00 (за київським часом).

    Нагадаємо, що продорганізація ООН починає грантову програму для агровиробників Західної України.

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.