• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що потрібно знати, щоб купити насос для обприскувача?
    Опубликовано: 2023-02-25 23:33:57

    Що потрібно знати, купити насос для обприскувача?

    Щоб забезпечити високу врожайність, власники земельних ділянок ще до початку сезону садово-польових робіт прагнуть придбати якісну європейську техніку. Так полив – та важлива складова, від якої залежить ріст рослин на вашій ділянці. Щоб грамотно його організувати, варто скористатися спеціальними пристроями. Якщо ви вирішите купити насос для обприскувача https://agroplast.ua/uk_UA/c/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%81%D0%B8/67, то забезпечите подачу воді безпосередньо до розпилювачів з бака.

    Корисні факти для агрономів-початківців про насос для обприскувача

    1. Обприскувачі бувають ручними та помповими. Так перші часто використовуються для зволоження клумб, садів, складаються з вакуумного резервуара, який і створює тиск для підкачування повітря. Пристрої другого типу підходять для поливу садів, але тут вам доведеться стискати поршень самостійно.

    2. Перед покупкою насоса дізнайтесь про особливості його роботи, яка продуктивність пристрою, потужність та величина його тиску, з якого матеріалу виготовлений корпус (це впливає на довговічність), скільки може працювати без перерви.

    3. Особлива вимога до будь-якого насоса – це стійкість до корозії, адже через нього будуть перекачувати не просто воду, а й пестициди, агрохімікати.

    4. Якщо ви вирішите купити насос для обприскувача від виробника Агропласт, то отримаєте високоякісну продукцію, яка прослужить багато років. Звертайтесь за допомогою до досвідченого фахівця. Він швидко допоможе обрати оптимальний тип пристрою, розкаже про основні його характеристики.

    Які переваги покупки насоса для обприскувача?

    Насос для обприскувача - це та ключова деталь системи обприскування, яка забезпечує необхідний тиск для розпилу рідини. Плюси:

    • високий рівень ефективності. З таким насосом ви забезпечите рівномірний розпил рідини на значні площі з раціональним її використанням;

    • такий пристрій встановлюється на різні типи обприскувачів, є доволі гнучким;

    • збільшує продуктивність праці, адже з його допомогою можна обробити велику територію за менший проміжок часу;

    • можливість регулювання. Так насос можна налаштувати самостійно, відрегулювати потік рідини і тиск згідно зі своїми потребами;

    • мінімальне обслуговування, довговічність. Ви зможете користуватись насосом багато років.

    З насосом для обприскувача ви витратите набагато менше води, ніж поливали б свою ділянку вручну з відер чи інших пристроїв. Це завжди вигідно і ефективно. Так підвищується врожайність з економією для бюджету.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.