• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бразильські фермери стримують продаж сої через низькі ціни
    Опубликовано: 2023-02-23 12:09:04

    Бразильські фермери стримують продаж сої через низькі ціни

    Бразильські сільгоспвиробники складують соєві боби через падіння внутрішніх цін, повідомив голова правління найбільшого фермерського кооперативу Coamo, що базується на півдні країни.

    Галлассіні сказав, що Coamo отримує та зберігає зерно від своїх аграріїв. Це спровокувало брак складських приміщень, змусивши кооператив орендувати додаткові резервуари та збільшити використання так званих силосних мішків.

    Минулого сезону фермери Коамо зібрали 3,8 млн тонн соєвих бобів, що менше за прогнозований врожай цього року, оскільки посуха знищила частину посівів.

    За словами виконавчого директора, ціни на сою у 2022 році склали 162 реали (31,43 долара) за 60-кілограмовий мішок і швидко досягли рекордних 200 реалів у період збирання врожаю.

    У 2022 році Coamo отримала 7,470 млн тонн сільгоспкультур, таких як соєві боби та кукурудза, на своїх 114 підприємствах, розташованих у штатах Парана, Санта-Катаріна та Мату-Гросу-ду-Сул. Це становило 2,8% від загального обсягу виробництва у Бразилії.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.