• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Британії заявили, що імпортна пшениця не завдає шкоди виробникам
    Опубликовано: 2023-02-12 14:06:31

    У Британії заявили, що імпортна пшениця не завдає шкоди виробникам

    Використання імпортної пшениці у борошномельній промисловості не завдає шкоди британським виробникам, незважаючи на думку деяких фермерів, йдеться у заяві Торгово-промислової асоціації UK Flour Millers, 4 лютого повідомляє мережеве видання FarmingUK.

    Асоціація виклала у документі свою позицію, чому британські млини купують імпортну пшеницю. У звичайний рік понад 80% пшениці, що використовується борошномельними підприємствами Британії, вирощується всередині країни.

    За словами UK Flour Millers, це історично високий рівень використання місцевого зерна: нові методи випічки та селекція пшениці з більш високим вмістом білка змінили попит британських мірошників на імпортні варіанти випікання хліба.

    Наразі імпортна пшениця становить лише 15% попиту британських борошномельних підприємств, пояснює торгова організація. У звіті наголошується, що імпортна продукція з високим відсотком білка містить винятково багато глютену. Високий рівень білка в імпортному борошні згладжує коливання якості британської пшениці. Крім того, високоякісне завезене зерно замінює місцеву пшеницю у сезони, коли пропозиція погана.

    З цих 15% більша частина надходить із Канади — зазвичай 10%, приблизно 5% з Німеччини та невелика кількість — із Франції, менше 1%. UK Flour Millers заявила, що ввезене з-за кордону борошно зобов’язане відповідати високим британським стандартам якості.

    Продавець має надати детальні результати випробувань на безпеку та якість харчових продуктів для кожної 200-тонної партії пшениці. “Якщо фермер бажає продати негарантоване зерно борошномельного заводу у Великій Британії, йому необхідно буде власним коштом надати результати агрохімічних аналізів і випробувань на мікотоксини як мінімум для кожних 200 тонн зерна, отриманого з однієї і тієї ж партії”, – повідомив технічний менеджер UK Flour Millers Джо Бреннан

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.