• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці січня, ймовірно, впали до п’ятимісячного мінімуму
    Опубликовано: 2023-02-11 11:18:34

    Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці січня, ймовірно, впали до п’ятимісячного мінімуму

    Запаси пальмової олії в Малайзії наприкінці січня, ймовірно, впали до п’ятимісячного мінімуму, оскільки експорт та виробництво різко впали, показало опитування Рейтера у понеділок.

    Запаси скоротилися на 0,66% з грудня до 2,18 млн. тонн, відповідно до середньої оцінки 11 плантаторів, трейдерів та аналітиків, опитаних Reuters.

    Виробництво впало на 14,1% до 1,39 млн тонн, що є найнижчим показником майже за рік, оскільки збирання врожаю у другого за величиною виробника у світі було порушено тропічними штормами та повенями.

    Експорт впав на 21,7% до 1,15 млн тонн через уповільнення постачання найбільшим споживачам Індії та Китаю. Імпорт зріс на 8,3%.

    Аналітики кажуть, що попит, як очікується, зросте протягом найближчих місяців, оскільки покупці роблять запаси напередодні священного для ісламу місяця Рамадан, який завершується святом Ід аль-Фітр. Очікується, що Рамадан розпочнеться 22 березня.

    За словами Нагараджа Меди, керуючого директора TransGraph Consulting, у зв’язку зі зниженням виробництва та незадоволеним попитом у Рамадан запаси пальмової олії в Малайзії, як очікується, скоротяться до 1,9 млн тонн до кінця першого кварталу.

    “Ми очікуємо, що ціни залишаться на рівні вище 3600 рінггітів (845,86 доларів США) за тонну і торгуватимуться вище 4500 ринггітів (1057,33 доларів США) за тонну в найближчі місяці”, – сказав він, додавши, що програма біодизеля B35 в Індонезії та виробництво харчової олії в Південній Америці залишаться ключовими. фактори, повідомляє Рейтер.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.