• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Форвардні продажі сої у Бразилії відстають від минулорічних рівнів
    Опубликовано: 2023-02-07 17:39:15

    Форвардні продажі сої у Бразилії відстають від минулорічних рівнів

    Форвардні продажі бразильських соєвих бобів нового врожаю вже перевищили позначку в 30% від плану (46,72 млн тонн). Такі дані оприлюднили фахівці Safras&Mercado, виходячи з того, що збір у країні буде рекордним і складе понад 153 млн тонн, пише агентство Reuters.

    Як уточнили в компанії, темпи продажів американської олійної врожаю 2022/23 МР трохи підросли до рівня минулого місяця, але все ще значно відстають від минулорічних показників.

    «Повільні темпи збирання сої у Бразилії та надії фермерів на підвищення цін на боби негативно позначаються на продажах», – говориться в повідомленні.

    За даними Safras&Mercado, в 2022 р. ранні продажі олійної становили 44,1%, у той час як середній показник за п’ять років становить 44,8%.

    На даний момент Бразилія є найбільшим виробником сої у світі. Тропічний клімат і відносна доступність простору роблять цей регіон ідеальним для вирощування не тільки соєвих бобів, але й кукурудзи – проте ці дві культури переважно йдуть на зовнішні ринки, покриваючи більшу частину потреб усього світового ринку.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.