• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Групи компаній Прометей вчергове поповнила парк зерновозів
    Опубликовано: 2023-02-01 14:05:37

    Група компаній придбала 7 тягачів з причепами DAF та напівпричепами WIELTON. Угода відбулась за рахунок 38 млн грн ліміту, виділеного OTП-Банком в рамках лізингової програми.

    Придбання вантажівок стало черговим кроком по реалізації стратегії транспортної незалежності компанії. Найближчим часом планується довести кількість зерновозів до 100 одиниць.

    Власний транспорт значно посилить конкурентні позиції Прометея і дозволить уникнути дефіциту зерновозів, який традиційно спостерігається на вітчизняному ринку перевезень, особливо в сезон.

    «Від успішної логістики залежить ефективність нашого бізнесу. Як великий зернотрейдер, ми маємо бути впевнені у стабільності перевозок, мати оперативний резерв на випадок пікових навантажень та можливість ретельно планувати логістичні схеми», – прокоментував нові надходження директор автотранспортного підприємства Володимир Ключников.

    Придбання вантажного транспорту за рахунок лізингової програми від OTП-Банка дозволило компанії отримати «довгі гроші» на внутрішньому ринку, дефіцитні в складні часи.

    «Поповнення автопарку на умовах лізингу ми розглядаємо як довгострокову інвестицію, причому вигідну в умовах нестабільної економіки. Дбати про нашу транспортну самостійність ми маємо навіть в умовах військового стану. В перспективі ми плануємо мати парк на 200 машин, які повністю задовільнять наші потреби у зернових перевезеннях», – зазначив Валерій Ступак, заступник керівника сектору корпоративних фінансів Групи Прометей.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.