• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ставки фрахту по Дунаю коливаються у вузькому діапазоні — Бєлах
    Опубликовано: 2023-01-28 15:04:48

    Після запуску «зернової ініціативи» ставки фрахту коливаються в досить вузькому діапазоні — на рівні €30/т для важкого зерна.

    Про це розповів заступник директора з економіки та фінансів «Українського Дунайського судноплавства» Владислава Бєлаха в матеріалі: «‎Ставки фрахту, перевалка, демереджі: яким буде 2023-й рік для Дунаю»‎ на Latifundist.com.

    За його словами, УДП ніколи не штовхали ставки вгору, не розганяли ринок, як хтось помилково вважає, а переглядали ставку відповідно до ситуації на ринку.

    «А як по-іншому? Продавати вдвічі дешевше, щоб хтось спекулював на нашому фрахті? Але ми ніколи не були й не є зацікавлені у споті, навіть якщо він демонструє занадто високі ставки», — говорить Владислава Бєлаха.  ‎

    Владислав Бєлаха наголошує, що потрібні системні вантажопотоки, власники вантажу, довгострокові контракти на перевезення.

    «‎Ми прибрали практику роботи з посередниками, відчуження флоту в інтересах третіх осіб сьогодні неможливі. Ми завжди це казали і продовжуємо далі дотримуватися цієї політики»‎, — наголосив заступник директора з економіки та фінансів УДП.

    Нагадаємо, торік, на початку листопада, УДП запустило проєкт «Дунайський зерновий шлях».

    Тоді, гендиректор УДП уточнив, що за рахунок більш швидкого процесу завантаження і розвантаження середній час обороту каравану скоротиться приблизно на 30%.

    Сергій Герасименко

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.