• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вартість використання вагонів-зерновозів поступово зменшується — Валерій Ткачов
    Опубликовано: 2023-01-19 16:06:01

    В «‎Укрзалізниці»‎ повідомили про значне здешевлення вартості використання зерновозів при перевезенні зернових вантажів.

    Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи УЗ Валерій Ткачов у Facebook.

    Так, за словами фахівця, за результатами аукціонів ставка плати за використання зерновозів ЦТЛ у січні 2023 становить 2 963 грн/доба

    «Ринкова вартість використання зерновозів поступово зменшується. На останніх аукціонах вартість вже зменшилась до 2 800 грн/доба і має тенденцію до подальшого зменшення‎», — зазначив ‎Валерій Ткачов. 

    В УЗ наголосили, що зменшення вагонної складової тарифу на перевезення зерна залізницею суттєво зменшило логістичні витрати на перевезення зерна для аграріїв.

    «Залізничний транспорт стає більш конкурентним в порівняні з автомобільним транспортом‎»‎, — акцентували Валерій Ткачов. 

    Порівняльна таблиця вартості перевезення зерна залізничним та автомобільним транспортом на відстань 200-1000 км, інформація по динаміці зміни швидкостей та вартості використання вагонів.

    Сергій Герасименко

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.