• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Нібулон» планує освоювати ринок водних перевезень Дунаєм
    Опубликовано: 2022-12-29 16:08:16

    У 2021/22 МР компанії «Нібулон» вдалось досягти рекордних показників з обсягів заготівлі (5,6 млн. тонн) та оборотності мережі елеваторів (2,77 оберти). Про це йшлося на виробничій нараді керівництва компанії за підсумками поточного року, повідомляє «ПроАгро Груп».

    «З початком повномасштабної війни компанія зазнала негативного впливу через окупацію територій, де «Нібулон» традиційно мав високу ринкову частку, та суттєве зниження конкурентоспроможності річкових елеваторів компанії, що спричинено унеможливленням судноплавства внутрішніми водними шляхами. Компанією вжито ефективних заходів для адаптації торгівельної діяльності до існуючих умов та поступового нарощення ринкової частки до звичних рівнів. Зокрема, цьому сприяло будівництво філії «Бессарабська», яка стала важливим транспортним хабом. Компанія змогла наростити обсяги експорту до країн ЄС, оскільки в поточних умовах цей напрям був найбільш логістично привабливим. Зараз вживаються заходи для повернення на ринки країн Азії, що зробить торгівельну діяльність більш гнучкою та прибутковою», – розповів заступник генерального директора «Нібулону» з торгівлі Володимир Славінський.

    Оскільки активне використання власного флоту на річках Південний Буг та Дніпро наразі неможливе, «Нібулон» планує освоювати ринок водних перевезень Дунаєм та вивчатиме можливості рейдової перевалки в цьому регіоні, використовуючи отриманий досвід роботи на зовнішньому рейді порту Миколаїв. Окрім того, розглядається можливість розвитку залізничних перевезень та потенційне збільшення вагонного й тепловозного парку, про що у ході наради доповів заступник генерального директора з логістики Сергій Калкутін.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.