• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Побутова техніка для дачі: 6 пристроїв для вашого комфорту
    Опубликовано: 2022-12-21 17:43:21

    Якщо ви хочете відпочивати на дачі з комфортом, її треба добре облаштувати, у тому числі придбати побутову техніку для задоволення базових потреб. На дачі можна обійтися без посудомийної машини або без робота-пилососа, але є прилади, без яких вам дуже швидко захочеться повернутися до міста. У нашій статті ми перелічемо головні електричні прилади, які мають бути на дачі, щоб ви не почувалися там, як у камʼяному віці.

    1. Бойлер

    Цей прилад встановлюють у будинках, де заведено воду, свердловинну або з централізованого водопроводу. Можливість прийняти ванну або душ, особливо в літню спеку, безцінна. Щасливчики, в домівках яких встановлені накопичувальні водонагрівачі, можуть відпочивати за містом не тільки влітку, а коли заманеться.

    2. Холодильник

    Традиційно ми відпочиваємо на дачах влітку. Якщо у вас не буде холодильника, вам доведеться щодня ходити за свіжими продуктами та готувати з них страви максимум на один день. У спеку ви будете пити теплі напої, а від споживання морозива вдома взагалі потрібно буде відмовитись.

    Для дачі необовʼязково заводити великий агрегат з кількома камерами. Для невеликої родини можна придбати простий рефрижератор з мінімумом додаткових функцій, який забезпечить свіжість продуктів і готових страв.

    3. Пересувна варильна панель

    Зазвичай на дачі стоять плити, які до того відпрацювали кілька років у міської квартирі, а потім їх замінили новою моделлю.

    Більшість споживачів надає перевагу переносним електричним плиткам. По-перше, не у всіх будинках є газ, по-друге, споживання газу не надто дешевше за електрику. Але коли ви перевозите стару електричну плиту на дачу, поцікавтесь, чи не завелика її потужність для вашої будівлі. Іноді буває краще придбати настільну плитку з незначною потужністю.

    4. Пральна машина

    Прати вручну щось завбільшки, ніж спідня білизна та шкарпетки, – таке собі задоволення. Якщо ви оселилися за містом надовго, то без пральної машини ніяк. Адже вам доведеться прати постільну білизну, одяг, рушники, скатертини, фіранки, штори. Робити це власноруч без машинки дуже важко. Придбайте для дачі невелику пральну машину-автомат і насолоджуйтесь відпочинком! Якщо у вас немає водопроводу, використайте напівавтомат.

    5. Обігрівачі

    У приватних будинках буває холодно навіть влітку, якщо погода капризна. Що уж казати про інші пори року, коли без додаткового обігріву просто ніяк. На дачі мають бути обігрівачі, один чи кілька – це залежить від площі будинку.

    Можна встановити настінні електричні конвектори в кожній кімнаті, або увімкнути поруч з собою тепловентилятор.

    6. Кондиціонер

    Це універсальна клімат-техніка, яку можна використати як для охолодження, так і для обігріву приміщень. Для дачного будинку можна придбати мобільний кондиціонер, який не потребує складного монтажу. Такий прилад легко перевозити з собою в місто і назад.

    Якщо є можливість, можна встановити мультиспліт-систему, яка забезпечує прийнятний мікроклімат у кожній з кімнат.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.