• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Площі під пшеницею в Індії зросли на 25 % у порівнянні з минулим роком, але погода залишається проблемою
    Опубликовано: 2022-12-14 13:47:26

    Площі під пшеницею в Індії зросли на 25 % у порівнянні з минулим роком, але погода залишається проблемою

    Протягом тижня, що закінчився 9 грудня, посівні площі пшениці збільшилися на 25% у порівнянні з тим же періодом минулого року. Це сталося тому, що фермери виділили більше площ під посіви в очікуванні кращого прибутку, повідомляє Hellenicshippingnews.

    За останніми даними Мінагрополітики, до п’ятниці пшеницею посіяно близько 25,57 млн га. За аналогічний період минулого року вони становили 20,39 млн га. Загалом пшеницею зазвичай висівають близько 30–31 млн га землі.

    «Найближчими місяцями ринки пшениці залишатимуться позитивними. Фермери вважають, що коли їхня продукція почне надходити на ринок, на неї буде дуже хороший попит через майже відсутність запасів у трейдерів. Однак єдине, що нас хвилює, – це погода», – сказав Рахул Чаухан, товарний аналітик iGrain India, для Business Standard.

    Він також зазначив, що в цю пору року (грудень) урожай пшениці потребує туману, мряки та холодної погоди, але цього року вдень ще тепло.

    Загалом трейдери впевнені, що загальні посівні площі збільшаться на 10–15% порівняно з попередніми роками.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.